Hogyan pályázhatok?

 

Pályázati felhívás

A Széchenyi István Szakkollégium pályázatot ír ki a XXIII. Pénzügyi Nyári Egyetemen való részvételre az alábbi feltételekkel:

A nyári egyetem témája: Pénzügyi és bankszakmai ismeretek, banki döntések szimulációja

Helyszíne: Keszthely Város Vendéglátó, Idegenforgalmi, Kereskedelmi Szakképző Iskolája és Kollégiuma (Keszthely, Mártírok útja 1.)

Időtartama: 2017. augusztus 11-20.

A pályázat célja: A pénzügyi kultúra terjesztése a határon túli magyar anyanyelvű egyetemisták részére.

A pályázók köre: A pályázatra olyan erdélyi (vagy partiumi), felvidéki, kárpátaljai, muravidéki valamint délvidéki magyar anyanyelvű hallgatók jelentkezését várjuk, akik Magyarországon kívüli felsőoktatási intézményben a 2016/2017-os tanévben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, valamint még nem töltötték be a 26. életévüket.

A támogatás jellege: Vissza nem térítendő, nem pénzbeni támogatás, amelynek keretében a Szakkollégium a részvételi díjon felül szállás, étkezés, oktatás és a szervezett kulturális programok költségeit fedezi.

A pályázat feltételei

A pályázatban a jelentkezők motivációra, illetve pénzügyi tájékozottságára vagyunk kíváncsiak. A jelentekzéshez két dokumentumot kell megküldeni a pnye@szisz,hu e-mail címre.:

  • A kitöltött pályázati adatlapot, melyhez a sablon itt érhető el.
  • Az egyetemi tanulmányokat igazoló dokumentum (indexmásolat/tanulmányi szerződés/jogviszony igazolás)

További feltételek

A részvétel feltétele, hogy a pályázó a 9 napot végig a Nyári Egyetemen tudja tölteni. Ez nagyon fontos az oktatás szempontjából! Kizárólag a teljes mértékben kitöltöttpályázati adatlapokat fogdadjuk el. Korábbi PNYE-résztvevő pályázatot NEM nyújthat be!

A pályázat formai követelményei

  • Az esszé terjedelme legalább 2000 karakter, legfejlebb 6000 karakter (szóközökkel) legyen, az áttekinthetőség végett bekezdésekre tagolva.
  • A plagizálás (más gondolatának saját gondolatként való feltüntetése) automatikusan a pályázatból való kizárással jár. Az utóbbi években számos példa akadt erre. Segítség a helyes hivatkozáshoz.
  • Ha a tanulmányokat igazoló dokumentum több szkennelt oldalból áll, akkor kérjük a pályázókat, hogy egy dokumentumban (Word, PDF) csatolják!

A pályázati anyag leadásának határideje: 2017. június 19. 23:59

A határidő meghosszabbításra került. Az ez után elküldött pályázati anyagokat viszont nem fogadjuk el! Sok sikert a pályázáshoz!

A XXIII. PNYE csapata